Algemene Voorwaarden

beschermjezelf.be is een onderdeel van Text-it B.V., dewelke is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Turnhout onder BTW-nr: BE0896.847.548. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij Text-it B.V. als leverancier van producten optreedt. De koopovereenkomst tussen beschermjezelf.be en koper is tot stand gekomen op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de klant.

Voorraadartikelen hebben een levertijd van 2-3 werkdagen. Artikelen die niet meer voorradig zijn en speciaal gemaakte artikelen hebben een levertijd van ongeveer 5 werkdagen. U ontvangt een bericht van ons als de levertijd langer is. Wilt u zeker weten of een artikel op voorraad is, neemt u gerust contact op

U bezoekt onze website over een veilige https verbinding en de directe online betalingen worden door de Bancontact stripe module afgehandeld. Tijdens de afrekenprocedure kunt u kiezen uit levering of afhaling.

Bestellingen worden geleverd via de Bpost België. Beschermjezelf.be bevestigt uw bestelling per e-mail aan door u opgegeven e-mail adres. In deze mail wordt aangegeven wat het totaalbedrag van de zending is. Alle prijzen zijn inclusief BTW (21%). 

Heeft u klachten, laat het ons weten! Wij zullen dan een passende oplossing zoeken.
Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met deze afspraken. Beschermjezelf.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in leveringstijden, afbeeldingen en teksten.